Žagarės vyšnių festivalis 2022. „Aš jau pilnametis“ koncertinė programa

Atgal

Žagarės vyšnių festivalis 2022. „Aš jau pilnametis“ koncertinė programa

2022-07-08

Žagarė kasmet trečiąjį liepos savaitgalį būna triukšmingiausias ir svetingiausias Lietuvos miestas, kurį sušildo muzika, prisodrinta vyšnių aromato, dainos, pagarba šimtmečių istorinei praeičiai, ilgai nesimačiusių bičiulių apsikabinimai, į visas puses dalijamos šypsenos, pasididžiavimas savo gimtine.

2022 m. jau „pilnamečiu“ tapsiantis Žagarės vyšnių festivalis vyks liepos 15-17 dienomis. Pagrindiniai festivalio koncertai vyks rekreacinėje zonoje prie Žvelgaičių ežero. Norintys sudalyvauti juose turės įsigyti bilietus, o už bilietus surinkti pinigai bus skiriami karo niokojamos Ukrainos palaikymui.

Koncertinė programa prie Žvelgaičių ežero susidarys iš Marijono Mikutavičiaus, Poliarizuotų stiklų, Julijos Ritčik (4FUN) trio, Solange Arzu, MES, Igorio Šifrio bei kitų žinomų grupių bei atlikėjų koncertų.

 Žagarės vyšnių festivalis skirtas ne tik smagiai praleisti laiką su draugais ar šeima viename seniausių Lietuvos miestų, bet ir garsinti šį kraštą visoje Lietuvoje ir už jos ribų, propaguoti Žagarės vyšnias, plėtoti šios buvusios žiemgalių teritorijos kultūrą.

Svarbi informacija

Norint įsigyti daugiau nei 15 bilietų, prašome kreiptis info@kakava.lt
Durys atidaromos: 14:00 val.
Renginio trukmė: 2 dienos
Pertraukos: nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 7 metų amžiaus (imtinai)
Amžiaus cenzas: nėra (jaunesni nei 18 m. asmenys gali dalyvauti festivalyje tik lydimi suaugusio asmens, kuris prisiima visą atsakomybę už nepilnametį viso festivalio metu.)
Nuolaidos: nėra
Kita: į renginio vietą draudžiama įsinešti bet kokius alkoholinius gėrimus, narkotines medžiagas bei ginklus.