Tarptautinė turizmo paroda ADVENTUR 2023 - naujos pažintys, patirtys ir atradimai

Atgal

Tarptautinė turizmo paroda ADVENTUR 2023 - naujos pažintys, patirtys ir atradimai

2023-01-30

Sausio 27 – 29 dienomis dalyvavome kasmetinėje turizmo parodoje Adventur.

Didžiuliams srautams žingeidžių Lietuvos bei užsienio gyventojų pristatėme savo gražų, spalvingą kraštą.

Nebuvusiems Joniškio krašte – virtualus turas po gražiausius krašto kampelius. Linksmoji vyšnaitė, reprezentuojanti Žagarės miestelį, 825 – ąjį jo jubiliejų bei renginius, kvietė fotografuotis ir apsilankyti. Žinoma, Joniškio veidas neįsivaizduojamas be Krepšinio muziejaus bei jo įkūrėjo Leono Karaliūno, kurio atsivežtas auksinis kamuolys traukė parodos lankytojų akį.

Kartu stende turėjome svečią, naujos paslaugos, mini golfo „Perkūno slėnis“ Rudiškiuose, įkūrėją.

Naudodamiesi proga, parodoje pristatėme vasaros pradžioje pasirodysiantį naujausią kelionių maršrutą „Saulės Kelias“, kuriuo siūlysime šeimoms, pavieniams asmenims keliauti jau sudarytu, patogiu maršrutu, pritaikytu kiekvienam metų sezonui bei kvies aplankyti Joniškio, Šiaulių, Jelgavos miestus bei rajonus.

Parodos metu dalyvavome Turizmo mainuose (B2B) su kelionių organizatoriais. Buvo pristatyti Joniškio krašto turizmo ištekliai, pateikti maitinimo ir apgyvendinimo paslaugas teikiančių įmonių pasiūlymai. Susitikta su 14 kelionių agentūrų.

Tai buvo 3 dienos nuostabių susitikimų, pažinčių, atradimų ir draugystės. Lauksime visų dosniame bei spalvingame Joniškio krašte.