NAUJIENA #KONKURSAS DĖMESIO ❤

Atgal

NAUJIENA #KONKURSAS DĖMESIO ❤

2024-07-22

NAUJIENA #KONKURSAS DĖMESIO
Keliauk ir laimėk su #LithuaniaCoCreate! Lithuania.lt
#LithuaniaCoCreate yra puiki iniciatyva, skatinanti žmones keliauti ir dalintis savo nuotykiais Lietuvoje. Jei esi lietuvis ar turi lietuviškų šaknų, gyveni užsienyje ar tiesiog nori, kad daugiau žmonių pamatytų mūsų šalį, šis žaidimas yra puikus būdas prisijungti prie bendros komandos.
Kaip dalyvauti?
Įkelk nuotrauką su Lietuvos gamtos, architektūros, pramogų ar kitais tave sužavėjusiais vaizdais į socialinius tinklus Facebook ar Instagram.
Prie nuotraukos įrašyk žaidimo pavadinimą #LithuaniaCoCreate. Mesk iššūkį sau ir apsilankyk Lietuvoje – galbūt net konkrečioje vietoje, kurioje dar niekada nebuvai!
Atvykęs į Lietuvą, fotografuok įspūdingus vaizdus, dalinkis jais socialiniuose tinkluose ir pažymėk žmogų, kuris tau išmetė iššūkį. Taip ne tik prisijungsi prie iniciatyvos, bet ir varžysiesi dėl didžiojo prizo – metus galiojančios turistinės kelionės po Lietuvą paketo dviems asmenims.
Paskubink ir pasiskubink, nes kelionių laikas jau prasidėjo! Žaidimas vyksta iki 2024 m. rugsėjo 26 d., o nugalėtojai bus skelbiami 2024 m. rugsėjo 27-ąją, per Pasaulinę turizmo dieną.
Tai puiki galimybė atrasti Lietuvą ir sukurti nepakartojamus prisiminimus!
Daugiau informacijos apie žaidimo taisykles skaitykite žemiau.